Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

HD-2D getrademarkt door Square Enix

Zullen er dan toch meer games in de stijl van Octopath Traveler op de markt komen?

Zullen er dan toch meer games in de stijl van Octopath Traveler op de markt komen?

Vorige week heeft Square Enix verschillende trademarks gezet op de termen HD-2D en HD2D. Deze twee termen zijn te linken aan de grafische stijl van Octopath Traveler waarin 2D Rpg’s en high definition graphics samenkomen in één spel. Dit betekend dat Octopath Traveler heel waarschijnlijk niet het laatste spel zal zijn in zijn soort.

De producer van Octopath Traveler, Tomoya Asona, gaf vorig jaar in Juni al aan dat Square graag meer originele titels op de Switch wilt uitbrengen. Zo liet hij weten dat er nog een paar andere spellen in productie waren voor de Switch. Deze spellen moeten nog aangekondigd worden in de nabije toekomst.

Zullen de andere HD2D-games hetzelfde pad volgen als Octopath Traveler of krijgen we een hele andere soort game in de HD2D stijl? Want denken jullie? Laat het ons weten in de reacties.