HD-2D getrademarkt door Square Enix

Zullen er dan toch meer games in de stijl van Octopath Traveler op de markt komen?

Vorige week heeft Square Enix verschillende trademarks gezet op de termen HD-2D en HD2D. Deze twee termen zijn te linken aan de grafische stijl van Octopath Traveler waarin 2D Rpg’s en high definition graphics samenkomen in één spel. Dit betekend dat Octopath Traveler heel waarschijnlijk niet het laatste spel zal zijn in zijn soort.

De producer van Octopath Traveler, Tomoya Asona, gaf vorig jaar in Juni al aan dat Square graag meer originele titels op de Switch wilt uitbrengen. Zo liet hij weten dat er nog een paar andere spellen in productie waren voor de Switch. Deze spellen moeten nog aangekondigd worden in de nabije toekomst.

Zullen de andere HD2D-games hetzelfde pad volgen als Octopath Traveler of krijgen we een hele andere soort game in de HD2D stijl? Want denken jullie? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie