Eagle Island verschijnt ook op de Switch

De Kickstarter-titel staat gepland voor volgende maand.

Pixelnick heeft bekend gemaakt dat hun spel Eagle Island naar de Switch komt. Een releasedatum staat gepland voor eind februari, maar dit zou ook maart kunnen worden. Het is afhankelijk van Nintendo’s goedkeuring.

In het spel zul je het eiland, Eagle Island, verkennen als Quill. Dit doe je echter niet alleen. Koji, je loyale uil, zal met je mee vechten. In totaal kent het spel drie verschillenden modi: speedrun, Roguelite en een verhaalmodus. Er zijn zestien gebieden te verkennen en zal je het moeten opnemen tegen twaalf verschillende baasgevechten. Bekijk hieronder de trailer.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Eagle Island verschijnt ook op de Switch

Geef een reactie