‘Choose Your Legends’ is terug in Fire Emblem Heroes!

Stem op je favoriete helden en wie weet krijgen zij een speciale uitvoering!

Dit is de derde editie van het zogenaamde ‘Choose Your Legends’ evenement. In deze poll kun je stemmen op je favoriete personages uit de hele Fire Emblem-serie, zelfs de helden die nog niet in Heroes zijn verschenen. De vier populairste helden, twee mannelijke en twee vrouwelijke, zullen speciale uitvoeringen krijgen. Vorig jaar waren Hector, Ephraim, Celica en Veronica de winnaars. Noemenswaardig is het feit dat er , op Anna na, geen dubbele personages meer in de poll staan. Afgelopen jaren was het bijvoorbeeld zo dat, omdat Marth in twee games verscheen, er twee Marths waren waarop je kon stemmen, wat ervoor zorgde dat de stemmen werden gesplitst. Hierdoor leek het alsof de personages die dit overkwamen veel minder stemmen kregen dan werkelijk zo was. Nu zijn deze personages dus samengevoegd. Daarnaast kun je ook 100 platina My Nintendo-punten verdienen als je hebt gestemd!

Stem hier op je favoriete helden!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Geef een reactie