TRAILER – Nieuwe speciale helden in Fire Emblem Heroes ‘Hostile Springs’

Het lijkt erop dat een aantal helden uit Fire Emblem Fates de hot springs hebben bezocht! 

In deze banner verschijnen Hinoka, Sakura, Ryoma en Elise. Allemaal zijn zij uitgerust in badkleding en hebben zij badgerelateerde wapens bij zich, zoals badeendjes en emmers. Tevens is er een speciale uitvoering van Camilla te verkrijgen als Tempest Trials-beloning. De banner is live vanaf 23 januari.

Het is misschien opvallend dat, zowel de Engelstalige als de Japanse versie van de trailer, beiden erg veel dislikes hebben. De laatste tijd uiten veel fans namelijk onvrede over het feit dat het steeds personages uit dezelfde games zijn die voorgetrokken lijken te worden. Hiertoe behoren ook de Fates-games en het personage Camilla, dat inmiddels over 6 uitvoeringen beschikt. Ook over Azura, Lyn en Lucina was veel ophef. Veel fans willen graag dat minder populaire personages ook eens in de spotlight worden gezet. Wat vind jij van deze controverse? Laat het ons weten in een reactie!

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

Eén gedachte over “TRAILER – Nieuwe speciale helden in Fire Emblem Heroes ‘Hostile Springs’

Geef een reactie