Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Swords & Soldiers donderdag naar de Nintendo Switch

Voordat Nintendo Switch-bezitters met deel 2 aan de slag kunnen krijgen we eerst een voorproefje met het het allereerste deel.

Voordat Nintendo Switch-bezitters met deel 2 aan de slag kunnen krijgen we eerst een voorproefje met het het allereerste deel.

Het is alweer flink wat jaren terug dat Swords & Soldiers op de Nintendo Wii verscheen. Het spel verscheen op verschillende andere platformen en inmiddels is ook een tweede deel verschenen. Vorig jaar werd al bekend dat beide delen naar de Nintendo Switch komen en Swords & Soldiers 1 zal de eerste daarvan zijn. Aankomende donderdag zal de titel beschikbaar zijn in de Nintendo eShop.

Het is nog niet duidelijk wanneer deel 2 gaat verschijnen. Deze stond oorspronkelijk op de planning voor december vorig jaar dus lijkt release niet al te ver weg maar. Swords & Soldiers is een side-scrolling real-time strategy game, waarin je Vikingen, demonen en complete Perzische legers begeleid naar de overwinning, allemaal vanuit een 2D side scrolling perspectief.

Onderstaande trailer is van de Wii U-versie.