New Game + modus toegevoegd aan Travis Strikes Again

Vorige week kwam Travis Strikes Again:
No More Heroes uit op de Switch. Vandaag is er al een redelijk significante update uitgekomen.

In deze update zijn verschillende bugs opgelost, zijn er nieuwe shirts toegevoegd en er is een New Game + modus toegevoegd. In de plus modus zal je alle vrijgespeelde vaardigheden en personage levels kunnen overzetten naar een nieuwe save file.

De T-shirts zullen pas vrijgespeeld worden nadat een speler alle bazen heeft verslagen in Spicy Mode. Oorspronkelijk waren al deze toevoegingen bedoeld voor op de releasedag, maar helaas waren ze een paar dagen uitgesteld door onbekende redenen.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

Geef een reactie