Mortal Kombat 11 ziet er ‘echt fantastisch’ uit op Switch

Producer Trevor Traub heeft een en ander te zeggen over de Switch-versie.

Mortal Kombat 11 is een tijdje terug aangekondigd voor verschillende consoles, waaronder de Nintendo Switch. Het is alweer een hele tijd geleden dat een Nintendo-console een Mortal Kombat-titel heeft gekregen; de laatste was Mortal Kombat: Armageddon in 2007 voor de Wii. Veel mensen vragen zich hoe goed het aankomende deel speelt op de Switch. Mortal Kombat 11 producer Trevor Traub werd hier onlangs naar gevraagd, waarop hij antwoordde:

“Ik vind de Switch-versie echt geweldig. Ik hou meer van de Joy-Con-controller dan ik in eerste instantie dacht. We proberen zoveel mogelijk mensen te bereiken. Dus we grijpen die kans. “

Trevor Traub, producer Mortal Kombat 11

Traub werd verder gevraagd over hoe Mortal Kombat 11 op de Switch zal worden aangepast zodat de framerate stabiel blijft. Daarop zei hij dat sommige geometrie verminderd zal worden, hoewel het spel nog steeds “echt fantastisch” is. Verder vertelt hij dat Shiver Studios de Switch-versie ontwikkeld.

“Er zijn speciale geometrieverminderingen die ervoor zorgen dat de game op de Switch werkt. Het eindproduct is eigenlijk heel fantastisch. We ontwikkelen (red: de Switch-versie) eigenlijk niet in huis; hij wordt ontwikkeld door Shiver Studios. Ze ontwikkelen het op hetzelfde moment als wij, dus het is een soort van co-ontwikkeling. Er is geen hoofd-SKU. Ik kan niet wachten, omdat ik op Xbox speel, maar ik zal ook de Switch-versie hebben om te oefenen. “

Trevor Traub, producer Mortal Kombat 11

Mortal Kombat 11 verschijnt op 23 april op Nintendo Switch.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Mortal Kombat 11 ziet er ‘echt fantastisch’ uit op Switch

Geef een reactie