F4F’s Meta Ridley volledig onthuld

Eerder hadden we al een bericht met een korte teaser van First 4 Figures over hun nieuwe Meta Ridley beeld. Nu zijn alle details onthuld en is het hele beeld te zien.

Net zoals bijna alle andere beelden zal ook Meta Ridley twee versies krijgen. Een reguliere, die ook in winkels te koop zal zijn, maar ook een Exclusive edition, die alleen beschikbaar is via de First 4 Figures website.

Beiden versies zijn op de F4F website even duur ($599,99) en beiden hebben ze dezelfde afmetingen van 94cm x 84cm x 22cm (h x b x d). Het verschil tussen de twee edities is dat de exclusieve versie verlichte ogen en borstplaat heeft, welke van stroom worden voorzien door een accu. In beide versies van het enorme beeld zijn de vleugels tevens glow in the dark.

Mocht je interesse hebben, wees dan gerust, het bedrijf heeft een Europees magazijn waardoor er geen importkosten zijn. Hieronders zijn afbeeldingen van Ridley te bewonderen.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

6 gedachten over “F4F’s Meta Ridley volledig onthuld

  • 22/01/2019 om 21:43
   Permalink

   Nice, ik weet niet of je al meer bij hun besteld hebt, maar elke dag krijg je als je inlogd 4 punten voor het reward systeem. Als je het dagelijks doet kan het per jaar toch wat extra korting geven.

 • 22/01/2019 om 22:07
  Permalink

  Cool, nee dat wist ik niet. Dank je.
  Dit is mijn eerste aanschaf van hun. Vaak op het punt gestaan wat te kopen maar nooit gedaan. Deze kan ik echter niet laten lopen. Zo mooi.

  Er staat een foutje in het artikel: beide modellen hebben namelijk de glow in the dark vleugels. Dat wordt gezegd in de video.

  • 23/01/2019 om 10:13
   Permalink

   Oeps bedankt voor het zeggen, normaal gesproken is het alleen de exclusive die zulke dingen heeft. Ze hebben trouwens ook een facebook groep. Waar ze ook giveaways van punten etc doen mocht je interesse hebben 🙂

Geef een reactie