Decidueye was bijna speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate

Hij was bijna gekozen maar verloor van Incineroar, blijkt uit een interview met Sakurai.

In een interview met Masahiro Sakurai in het tijdschrift Nintendo Dream heeft hij het over diverse aspecten binnen de ontwikkeling van Super Smash Bros. Ultimate. Zo stelt hij onder meer dat personages uit Xenoblade Chronicles 2 en ARMS niet aan het spel konden worden toegevoegd wegens tijdsdruk. Daarnaast werden de personages King K. Rool, de Belmonts en Ridley toegevoegd wegens hun populariteit in de Smash Ballot, die oorspronkelijk voor Super Smash Bros. for 3DS & Wii U werd georganiseerd. Tot slot heeft hij het over de keuze die werd gemaakt voor een nieuw Pokemon-personage. Er werd getwijfeld tussen Decidueye en Incineroar, maar uiteindelijk kozen de producers toch voor Incineroar.

Welk personage zou jij graag als DLC willen zien? Laat het ons weten in een reactie!

Bron

Esther

Mijn naam is Esther, ik ben 21 jaar oud, en dol op Nintendo! Schrijven is een grote passie van mij, en ik vind het dan ook super om deze hobby's te combineren binnen mijn werk als redacteur. Mijn favoriete Nintendo-franchises zijn Pokemon, Earthbound, en Fire Emblem.

9 gedachten over “Decidueye was bijna speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate

Geef een reactie