Tangledeep voor Switch uitgesteld

De game komt nu eind januari naar de Switch.

Indie dungeon Crawler Tangledeep zou oorspronkelijk in de laatste helft van 2018 naar de Switch komen, maar heeft deze deadline niet gehaald. In plaats daarvan heeft ontwikkelaar Impact Gameworks bekend gemaakt dat de game nu op 31 januari naar de Switch komt.

Tangledeep is een dungeon crawling game geïnspireerd door de gouden eeuw van RPG’s, met klassiekers zoals Secret of Mana en Chrono Trigger. De game gebruikt de strategische turn-based gameplay die deze games groot heeft gemaakt, waarmee je kerkers doorloopt, monsters verslaat en zeldzame loot verzamelt. De trailer kun je hieronder bekijken.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Tangledeep voor Switch uitgesteld

Geef een reactie