Speciaal bericht van Suda51 voor Travis Strikes Again: No More Heroes launch

Het bericht is online gezet door Nintendo Amerika.

Travis Strikes Again: No More Heroes is sinds enkele dagen te verkrijgen voor de Switch. Om dit te vieren heeft Suda51 een speciaal bericht opgenomen, om alle fans en indie developers die betrokken waren bij dit project te bedanken. Dit bericht kun je hieronder bekijken.

Travis Strikes again is sinds 18 januari te spelen op de Switch. Benieuwd wat wij ervan vonden? Lees de review hier!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Speciaal bericht van Suda51 voor Travis Strikes Again: No More Heroes launch

Geef een reactie