Nieuwe Yo-kai Watch 4 trailer

Level-5 heeft flink uitgepakt met hun paradepaardje.

Tijdens World Hobby Fair Winter 2019 in Japan heeft Level-5 een nieuwe trailer getoond van het vierde deel in de Yo-kai Watch-serie. In de trailer zien we een aantal zaken in actie die Level-5 eerder deze week heeft aangekondigd. Zo zien we veel nieuwe Yo-kai in actie, het nieuwe gevechtssysteem en de portalen die werelden aan elkaar linken.

De gloednieuwe trailer is hieronder te bekijken. Yo-kai Watch 4 verschijnt deze lente in Japan voor de Nintendo Switch. Een internationale releasedatum is nog niet bekend.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Nieuwe Yo-kai Watch 4 trailer

Geef een reactie