Releasedatum Lapis x Labyrinth bekend

De game komt eind mei naar het westen.

NIS America heeft vandaag de releasedatum bekend gemaakt voor hun dungeon diving action RPG: Lapis x Labyrinth. De game zal vanaf 31 mei in Europa te krijgen zijn. Dit nieuws werd vergezeld door een nieuwe trailer, welke je hieronder kunt bekijken.

Lapis x Labyrinth is een RPG waarin jij het middelpunt bent van een treasure hunt met een hoog octaan gehalte. In deze game stapel je je teamleden op in plaats van dat ze achter je aanlopen, en met de unieke combinaties die hieruit ontstaan creëer je waanzinnige aanvallen. Verken de dungeons, versla iedereen en laat het loot en goud regenen!

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie