Alvastia Chronicles komt naar de Nintendo Switch

Opnieuw een interessante titel voor RPG-fans op komst.

Kemco blijft doorgaan met het uitbrengen van RPG’s op de Nintendo Switch. Vandaag is Alvastia Chronicles aangekondigd met een geplande release van 7 februari. Officieel is het spel alleen nog voor Japan aangekondigd maar de spellen van Kemco krijgen over het algemeen gelijktijdige wereldwijde releases.

Alvastia Chronicles gaat over Elmia en haar broer Alan die de man tegenkomen die hun ouders jaren terug heeft vermoord. Elmia en Alan zijn vastbesloten wraak te nemen maar moeten het tegelijk ook opnemen tegen monsters die in de bovenwereld terechtkomen en dus zullen ze de vrede met Alvastia moeten herstellen. De trailer van Alvastia Chronicles zie je hieronder.

3 gedachten over “Alvastia Chronicles komt naar de Nintendo Switch

  • 19/01/2019 om 15:45
    Permalink

    Herinneringen genoeg aan dit soort RPG’s, maar tegenwoordig merk ik dat ik geen geduld meer heb voor de RPG’s. Met name het vechtsysteem (waar anderen helemaal gek op zijn) is killing. Wachten op je beurt….

    Maar gelukkig ieder zijn smaak en die verandert blijkbaar ook in de jaren. Voor ieder wat wils!

Geef een reactie