Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Winnaar The Adventure Pals prijsvraag bekend

Ben jij de winnaar van deze zeer gelimiteerde game?

The Adventure Pals verscheen in april vorig jaar in de eShop op de Nintendo Switch. Zo’n 9 maanden later is ook de komst van een fysieke versie onthuld. Super Rare Games zal deze versie gaan uitbrengen. Met slechts 4000 exemplaren wordt deze zeer gelimiteerd uitgebracht. Wij mochten in samenwerking met Super Rare games een fysiek exemplaar verloten van de game. Uit alle deelnemers hebben we één gelukkige winnaar getrokken. Namens heel Daily Nintendo feliciteren we @julkriek met het winnen van deze geweldige prijs!

We wensen je alvast veel plezier met de game. We vragen je om jouw adresgegevens naar info@dailynintendo.nl te sturen voor het versturen van de prijs.