Defense Grid 2 aangekondigd voor Nintendo Switch

Het spel werd vandaag aangekondigd door Hidden Path Entertainment.

Defense Grid 2 is onderweg naar de Switch, dit heeft Hidden Path Entertainment vandaag aangekondigd. De studio zegt dat ze “nauw samengewerkt hebben met Nintendo om uitgebreide leaderboards te creëren, enkel voor Defense Grid 2 op Nintendo Switch. Zo kan je jouw overwinningen tegen andere spelers wereldwijd opvolgen, of gewoonweg je overwinningen tegen je vrienden.”

Het team werkte ook intens samen aan prestaties en kwaliteit zodat je een ongelooflijke ervaring zal beleven op de Nintendo Switch.

Voor het eerst buiten de VR edities, zullen spelers de mogelijkheid hebben om het op te nemen tegen de bijkomende uitbreiding: DG2: Aftermath. Verschillende controllers zullen ondersteund worden, inclusier Joy-Con- en Pro Controllers. Lokale co-op is ook ondersteund.

Hieronder kan je ook nog even de Switch trailer van het spel bekijken.

Ga jij deze aanschaffen voor jouw Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties!

Geef een reactie