Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Tales of Vesperia: Definitive Edition verkoopt het beste op de Switch

Positieve berichten over de net verschenen RPG Tales of Vesperia: Definitive Edition.

Positieve berichten over de net verschenen RPG Tales of Vesperia: Definitive Edition.

Afgelopen vrijdag verscheen Tales of Vesperia: Definitive Edition voor de Nintendo Switch, de Playstation 4 en Xbox One. De game is een remake van het origineel dat zo’n 10 jaar terug is verschenen. Vandaag is bekend geworden dat de Nintendo Switch-versie het beste heeft verkocht van alle verschenen versies tot nu toe. 49% van de verkopen betrof de versie voor Nintendo‚Äôs hybride console, vergeleken met 43% op de Playstation 4 en 8% op de Xbox One.

De review van het spel komt een dezer dagen online op Daily Nintendo. Twijfel je nog de game te kopen? Hou dan de website in de gaten.