Tales of Vesperia: Definitive Edition verkoopt het beste op de Switch

Positieve berichten over de net verschenen RPG Tales of Vesperia: Definitive Edition.

Afgelopen vrijdag verscheen Tales of Vesperia: Definitive Edition voor de Nintendo Switch, de Playstation 4 en Xbox One. De game is een remake van het origineel dat zo’n 10 jaar terug is verschenen. Vandaag is bekend geworden dat de Nintendo Switch-versie het beste heeft verkocht van alle verschenen versies tot nu toe. 49% van de verkopen betrof de versie voor Nintendo’s hybride console, vergeleken met 43% op de Playstation 4 en 8% op de Xbox One.

De review van het spel komt een dezer dagen online op Daily Nintendo. Twijfel je nog de game te kopen? Hou dan de website in de gaten.

3 gedachten over “Tales of Vesperia: Definitive Edition verkoopt het beste op de Switch

 • 15/01/2019 om 17:48
  Permalink

  Is dat omdat deze game zo goed ontvangen wordt op de Switch of omdat het aanbod gewoon minder is van aantrekkelijke titels op de switch.

  Cijfers zeggen niet zo veel zonder onderbouwing waarom iets goed verkoopt……het kan positief lijken, maar ook ontstaan uit iets negatiefs.

 • 15/01/2019 om 18:55
  Permalink

  Er is op het moment ook weinig soeps uit op de PlayStation 4, dus de cijfers zeggen toch wel wat. Dus dit is zeker niet ontstaan uit iets negatiefs.

 • 16/01/2019 om 14:14
  Permalink

  Ik had de keus: Switch of PS4-versie, maar ik heb hem toch op de Switch gekocht. De PS4 is bijna niet meer aan geweest sinds ik de Switch heb 🙂

Geef een reactie