Nieuwe Yo-kai Watch 4 details bekend

Zo zijn er nieuwe screenshots van het spel gepubliceerd en meer!

Yo-kai Watch 4 heeft even op zich laten wachten, maar zal dus eindelijk speelbaar zijn op het World Hobby Fair Winter 2019 festival dat dit weekend van start gaat. Om dit te vieren heeft de developer Level-5 een nieuw stukje informatie over het spel uitgebracht en een paar nieuwe screenshots.

Nieuwe designs

  • Het hoofdpersonage en zijn gezelschap zullen heel veel Yo-kai tegenkomen van Yo-kai Watch : Shadowside. Dit zijn Yo-kai die ze nog nooit eerder hebben gezien
  • Ook de Yo-kai die we al kennen zoals Jibanyan, Komasan en whisper zullen een heel ander design krijgen. Dit design zal heel anders zijn dan de schattige designs die we in zoverre gezien hebben.

Verschillende werelden zijn met elkaar gelinkt

  • Vershillende werelden in het spel zijn met elkaar gelinkt in het spel, waardoor je dus door verschillende werelden kunt reizen in Yo-kai Watch 4
  • Het hoofdpersonage zal zelfs tegen de shadowside versie van Mitsumata Nozuchi vechten in het spel.

Mensen zijn niet de enige playable characters in het spel

  • Mensen zijn niet de enige playable characters in het spel.
  • Je kunt tijdens het spelen naar de Yo-kai die in je party zitten wissellen.
  • Gebruik deze functie dus in je voordeel als je bij een moeilijke boss vast zit!

Ben jij al helemaal hyped voor Yo-kai Watch 4? Laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Nieuwe Yo-kai Watch 4 details bekend

Geef een reactie