Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win de fysieke versie van The Adventure Pals (verlopen)

Tijd voor een nieuwe prijsvraag!

Super Rare Games brengt een gelimiteerd aantal fysieke exemplaren uit van deze eerder verschenen Switch-titel en jij maakt nu kans op een exemplaar!

The Adventure Pals verscheen in april vorig jaar in de eShop op de Nintendo Switch. Zo’n 9 maanden later is ook de komst van een fysieke versie onthuld. Super Rare Games zal deze versie gaan uitbrengen. Met slechts 4000 exemplaren wordt deze zeer gelimiteerd uitgebracht. Om het nog leuker te maken mogen wij In samenwerking met Super Rare games een fysiek exemplaar verloten van de game.

The Adventure Pals is geïnspireerd door zowel klassieke platformspellen als tekenfilms. In het spel wordt je samen met je beste vrienden (een giraffe en een steen) op pad gestuurd om te voorkomen dat je vader en de rest van de wereld hotdogs worden.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 15 januari. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaar wordt zo snel na de laatste dag van deelname bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De prijs wordt per post verstuurd. De winnaar dient zijn adres dan ook op te geven welke na het versturen van de prijs weer wordt verwijderd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden nietmeegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.