New Super Mario Bros. U Deluxe doet het aanzienlijk beter dan origineel in Engeland

De Switch-versie doet het aanzienlijk beter dan het origineel in Engeland.

New Super Mario Bros. U Deluxe is afgelopen vrijdag op de Nintendo Switch verschenen en de remake heeft het vooralsnog niet slecht gedaan in het Verenigd Koningkrijk. Nintendo heeft laten weten dat New Super Mario Bros. U Deluxe het daar 25% beter heeft gedaan dan het origineel welke op de Wii U is verschenen. Ondanks dat exacte cijfers nog niet bekend zijn, was te verwachten dat de game het beter zou gaan doen op Nintendo’s hybride console. De Switch is inmiddels al aanzienlijk meer verkocht dan de Wii U en New Super Mario Bros. U verscheen op de launch van de Wii U.

New Super Mario Bros. U Deluxe is sinds vorige vrijdag verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Twijfel je nog de game te halen? Lees dan onze review.

7 gedachten over “New Super Mario Bros. U Deluxe doet het aanzienlijk beter dan origineel in Engeland

  • 14/01/2019 om 22:34
    Permalink

    Laat de volgende port maar Super Mario 3D World worden (trouwens New Super Mario Bros U. Deluxe is geen remake maar een port wat New Super Mario Bros. U en New Super Luigi. U combineert, het verschil tussen een remake en een port is als volgt, een remake is gemaakt van een oud spel maar met verbeterde graphics dit gebeurt vooral met de personages en gebieden en nieuw toegevoegd content een voorbeeld hiervan is Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions voor de Nintendo 3DS wat een remake is van Mario & Luigi: Superstar Saga voor de Gameboy Advance, een port is ook het zelfde spel maar voegt alleen maar wat nieuw content toe en geen nieuwe graphics een voorbeeld hiervan is Poochy & Yoshi’s Wooly World voor de Nintendo 3DS wat een port van Yoshi’s Wooly World voor de Nintendo Wii U, ok misschien een paar betere graphics maar meestal niet veel om het verschil te maken), maar in ieder geval hoop ik dat Super Mario 3D World snel naar de Nintendo Switch komt, ook hoop ik eindelijk op remakes van Mario & Luigi: Partners In Time (voor de Nintendo 3DS of Switch) en Super Mario Sunshine (voor de Nintendo Switch, ik heb die game altijd al eens willen spelen)

Geef een reactie