Video vergelijkt Switch en PS4 versies Tales of Vesperia

Hoe oogt de Switch-versie in vergelijking met de PS4?

Tales of Vesperia is geen nieuwe game. Hoewel wij de game pas sinds afgelopen week op de Switch kunnen spelen komt de game oorspronkelijk al uit 2008, en is sindsdien al op verschillende platformen verschenen. Eén daarvan is de PS4, en een video is online verschenen die de PS4 versie met de Switch versie vergelijkt. De video kun je hieronder bekijken.

Het verhaal van Tales of Vesperia begint met een machtstrijd in een beschaving die afhankelijk is van een eeuwenoude technologie, de blastia, en het rijk dat deze technologie beheert. Het lot van twee vrienden die afzonderlijk van elkaar reizen, komt samen tijdens een groots RPG-avontuur waarin alles op het spel staat.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Video vergelijkt Switch en PS4 versies Tales of Vesperia

  • 14/01/2019 om 00:38
    Permalink

    Het is naar mijn idee zinloos om maar games op de verschillende consoles te blijven vergelijken. Het is wel duidelijk dat de Switch het onderspit delft qua grafische rekenkracht. Met deze game zal het overigens wel meevallen gezien de tekenstijl.

    Je koopt geen Nintendo console voor de grafische spektakelstukken. Ik koop die games voor mijn PS4 en heb een Switch voor de Nintendo only games. Andere mensen zullen daarnaast de Switch hebben vanwege de portable mogelijkheid. Het gaat uiteindelijk om de lol die je hebt met een game. Dat die lol niet altijd komt van grafische power heeft Nintendo wel bewezen.

Geef een reactie