Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Verschillende THQ Nordic-spellen krijgen een releasedatum

review nummer twee!

En we hoeven niet lang meer te wachten.

Eind vorig jaar kondigde THQ Nordic drie nieuwe spellen aan die begin 2019 zouden verschijnen op de Nintendo Switch. We hebben het dan over Sphinx and the Cursed Mummy, The Book of Unwritten Tales 2 en The Raven Remastered.

Dankzij een nieuwe eShop update, zijn de data en prijzen nu bekend. De volledige lijst zie je hieronder.

– The Raven Remastered – 22 januari – €29.99
– Sphinx and the Cursed Mummy – 29 januari – €29.99
– The Book of Unwritten Tales 2 – 5 februari – €29.99
– Rad Rodgers Radical Edition – 26 februari – €29.99

The Raven Remastered

Londen, 1964. Een oude robijn is gestolen uit het British Museum. Op de plaats delict, een ravenveer, Probeert iemand in de voetsporen te treden van The Raven, de legendarische meesterdief, die jaren daarvoor verdwenen was. Inspecteur Anton Jakob Zellner bevindt zich in het midden van het soort moordmysterie dat hij tot nu toe alleen kende van het lezen van zijn favoriete misdaadromans. Niets is wat het lijkt. Iedereen heeft iets te verbergen. En de Raaf is iedereen altijd een stap voor …

https://www.youtube.com/watch?v=rLd2M6KvmCs
Sphinx and the Cursed Mummy

Sphinx and the Cursed Mummy is een origineel 3rd-person actie avontuur geïnspireerd door de mythologie van het oude Egypte. Reis over de wereld, via magische portals, om de kwaadaardige plannen van Set te dwarsbomen. De reis vereist Sphinx’s vaardigheden, behendigheid en speciale krachten. Hij zal ook moeten vertrouwen op zijn onwillige vriend, de Mummy, om te helpen wanneer hij onopvallend moet zijn. Door de gestolen magische kronen van Egypte te vinden, kan Sphinx Set stoppen en de wereld redden. 

https://www.youtube.com/watch?v=OxL1opYJ0PI

The Book of Unwritten Tales 2

In The Book of Unwritten Tales 2 bestuurt de speler 4 verschillende karakters in een liefdevol gecreëerde fantasiewereld, waarin moeilijke logica puzzels opgelost moeten worden in een klassieke point-and-click stijl. Het opwindende verhaal en de gebruikelijke BoUT humor met talloze knipogen naar fantasie elementen en kleurrijke personages moeten meer dan 20 uur speelplezier gaan garanderen.