Trailer Our World is Ended

Een visual novel over games en game developers.

5pb. heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor hun aankomende visual novel Our World is Ended, welke je hieronder kunt bekijken. De game komt op 28 februari uit voor de Switch in Japan en moet later dit jaar ook naar het westen komen.

Our World is Ended verteld het verhaal van “Judgement 7”. een groep excentrieke game designers die vast komen te zitten in een virtuele versie van de echte wereld. Niet alleen dringen daar personages en monsters uit hun oude games binnen, maar ook staat het op het punt de echte wereld te vervangen. Kunnen de Judgement 7 dit op tijd tegenhouden?

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Eén gedachte over “Trailer Our World is Ended

Geef een reactie