Bombfest komt 31 januari naar de Switch

Bombfest komt op het einde van de maand naar de Switch, maar wat is Bombfest nu eigenlijk?

Bombfest is een partygame waarbij je de competitie uit het veld knalt met een heleboel bommen die zowel jij als je tegenstanders tot beschikking hebben! In verschillende levels kun je beslissen wie van je vrienden het beste is in de explosieve kunst van bommen gooien!

Ben je benieuwd naar gameplay? bekijk dan de trailer van Bombfest hieronder!

Ga jij Bombfest halen? Laat het ons weten in de reacties.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie