Nintendo Minute speelt Travis Strikes Again: No More Heroes Co-op mode

Daarnaast heeft Suda51 nog een boodschap voor de fans!

In de nieuwe aflevering van Nintendo Minute spelen Kit en Krysta als Travis Touchdown en Bad Man in Travis Strikes Again. Suda51 kon er deze keer niet aanwezig zijn als gast, maar heeft toch nog een videoboodschap voor de fans kunnen opnemen, waarin hij onder andere meldt dat het team bezig is met het ontwikkelen van een Season Pass voor de game. De aflevering is hieronder te bewonderen.

Het verhaal van Travis Strikes Again: No More Heroes speelt zich af in een aantal gamewerelden. Je zult Travis Touchdown door maar liefst zeven verschillende “games” heen begeleiden, waarin je alle bugs moet vinden en vernietigen. Dit zijn allemaal verschillende soorten games: van racegame tot puzzelgame. De game komt op 18 januari naar de Switch.

Younes

Nintendo Fan in hart en nieren. Ik verzamel alles van Nintendo en heb een passie voor film & muziek. Mijn 3DS friendcode is: 2681-3577-6966. Stuur me een bericht en ik voeg je toe.

Eén gedachte over “Nintendo Minute speelt Travis Strikes Again: No More Heroes Co-op mode

  • 12/01/2019 om 03:55
    Permalink

    Ik blijf het een raar idee vinden dat Suda51 NMH3 gaat baseren op de verkopen van TSA. Het is een compleet andere game en de verkopen van TSA zeggen niks over een NMH3. Ik denk dat je dan beter NMH1 en 2 kan her-uitbrengen en naar die verkoop cijfers kijken.

Geef een reactie