F4F brengt teaser Meta Ridley naar buiten

Durf jij Meta Ridley in huis te halen?

Wie de game-industrie op de voet volgt zal niet onbekend zijn met First 4 Figures (F4F). Dit bedrijf brengt met regelmaat beeldjes uit die zeer gelimiteerd zijn. De beeldjes zijn gebaseerd op belangrijke sleutelfiguren uit verschillende game-series. Hierbij kan gedacht worden aan Tanooki Mario, Link uit Skyward Sword en Samus Aran in haar Variasuit, afkomstig uit de Metroid-serie. Uit de laatst genoemde serie brengt het bedrijf een nieuwe variant naar buiten, namelijk Meta Ridley!

In de onderstaande video wordt Meta Ridley geteaset. De video laat de grootte van het beeldje zien en toont wanneer je over kan gaan op een pre-order. De verkoopprijs is nog onbekend, maar dit zal spoedig bekend worden gemaakt.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Eén gedachte over “F4F brengt teaser Meta Ridley naar buiten

Geef een reactie