Switch trailer Holy Potatoes! We’re in Space?!

Ontdek de geheimen van de ruimte als een aardappel. 

Volgende week verschijnt de Switch versie van Holy Potatoes! We’re in Space?! Om dat te vieren is er alvast een trailer vrijgegeven. Deze trailer kun je hieronder bekijken.

Holy Potatoes! We’re in Space?! is een tactische space exploration game waar jij je eigen ruimteschip onderhoud. Je speelt hierbij als aardappel gezusters Cassie and Fay die het universum aan het afzoeken zijn op zoek naar hun verloren opa. Onderhoud je crew, maak honderden verschillende wapens en verander je ruimteschip in een dodelijk wapen terwijl je een groenterijk universum onderzoekt!

Holy Potatoes! We’re in Space?! komt op 17 januari naar de Switch.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie