Suda51 over mogelijke Switch-games

De ontwikkelaar spreekt over No More Heroes, Killer7 en Travis Strikes Again.

Suda51 brengt volgende de week zijn nieuwst game naar de Nintendo Switch, namelijk Travis Strikes Again: No More Heroes (TSA:NMH). Eerder liet de beste man al weten dat een derde deel in de No More Heroes-series afhankelijk is van het succes die zijn aankomende game gaat krijgen. In aanloop van de release van Travis Strikes Again licht de ontwikkelaar een tipje van de sluier.

De beste man spreekt over de mogelijkheid dat Travis Strikes Again een op zichzelf staande serie kan worden, die parallel loopt met No More Heroes. Sterker nog, Suda51 geeft in dezelfde interview aan dat TSA:NMH verbinding heeft met No More Heroes 3, waarvoor hij al ideeën heeft. Indien het succes achterwege blijft en No More Heroes 3 niet ontwikkeld wordt, zal hij de ideeën gebruik voor een volgende titel binnen de Travis Strikes Again-serie.

I think it would be great, if TSA could turn into its own series, sort of parallel to the No More Heroes series. The great thing also is that the story within TSA has a lot of direct connections to my ideas for NMH3, so if NMH3 does get created, what happens in TSA will end up being important for that next installment. I have the outline for the story for NMH3 already mapped in my head.

Vervolgens geeft Suda51 aan dat hij zijn voorgaande games wil overbrengen naar de Nintendo Switch. Hij weet nog niet wanneer dit gaat gebeuren en het is onduidelijk om welke specifieke titels het gaat, maar hij geeft aan dat hij zijn best gaat doen.

Over een vervolg op Killer7, die destijds voor de Nintendo Gamecube werd uitgebracht, geeft hij aan dat een sequel geen logische zet zou zijn. Hij geeft aan dat het origineel als compleet aanvoelt en weinig ruimte biedt voor een vervolg. Op het einde lijkt hij toch wat ruimte te bieden, omdat het orginele script voor Killer7 een hoop geschrapte elementen kent.

I’ll just come out and clearly say that, I really don’t feel a need for there being any continuation to the Killer7 universe, as I feel that I sort of completed that world, and I sent out everything I could into it, basically. So, making another game that’s connected to this game, somehow doesn’t make sense to me. But there was a lot of script that was cut out back then, I felt too much was omitted from the game itself, so I can see maybe a possibility of putting out a more complete version someday that restores those cut-out parts.

Travis Strikes Again: No More Heroes komt volgende week naar de Nintendo Switch. Ga jij deze game kopen? Laat het ons weten in de onderstaande berichtensectie!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie