Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Meerdere Final Fantasy-titels voor de Switch krijgen releasedatum

Fans van de Final Fantasy-serie komen in april ongetwijfeld aan hun trekken.

Fans van de Final Fantasy-serie komen in april ongetwijfeld aan hun trekken.

Square Enix heeft vandaag via Twitter de releasedatum bekendgemaakt van de Switch-versie van Final Fantasy XII: The Zodiac Age. Op 30 april zal het spel naar de hybride console van Nintendo komen. Ook is de releasedatum van Final Fantasy X / X-2 HD Remaster inmiddels bekend. Deze komt iets eerder, namelijk op 16 april.

April wordt dan ook een goede maand voor voor fans van de Final Fantasy-serie met een Switch. Vorig jaar onthulde Square Enix al verschillende oude Final Fantasy-titels naar de Nintendo Switch te brengen. Later zullen ook ports van Final Fantasy VII en IX komen maar deze hebben vooralsnog geen releasedatum gekregen.