Mario en vrienden schitteren in launch trailer

Ga jij de game in huis halen?

De release van New Super Mario Bros. U Deluxe gaat gepaard met een launch trailer. In de onderstaande video zijn beelden van de heruitgave te zien, waarin het accent ligt op de talloze levels, omgevingen en speelbare personages, waaronder Nabbit en Toadette.

In onze review van New Super Mario Bros. U Deluxe wordt de game aan de tand gevoeld. Indien je de game niet eerder hebt gespeeld, is de heruitgave een aanrader. In geval je de Wii U versie nog goed in je geheugen hebt staan, dan is het nog maar de vraag in hoeverre jij het leuk vind om de game nogmaals te spelen.

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

2 gedachten over “Mario en vrienden schitteren in launch trailer

Geef een reactie