SEGA AGES – Out Run launch trailer

Zin om eens ouderwets te racen? Lees dan snel verder!

Out Run werd in 1986 geïntroduceerd als een racespel in de arcades. Oorspronkelijk was het alleen te spelen in automaten die in speelhallen stonden. Verder was Out Run het eerste spel in de arcade waarbij “force feedback” werd gebruikt. Force feedback betekend dat de speler de botsingen en het slippen terugvoelde in het stuur.

SEGA AGES – Out Run komt vandaag uit op de Nintendo Switch, bekijk de officiële launch trailer hieronder:

Ga jij vandaag terug in de tijd en haal je deze klassieker? laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

3 gedachten over “SEGA AGES – Out Run launch trailer

Geef een reactie