Everything footage

Everything is vanaf vandaag uit in de eShop, maar wat is het nu precies?

Het spel Everything is zeker een apart spel, in de wijze dat het niet een gebruikelijk spel is waarbij je van level naar level springt en uiteindelijk het spel uitspeelt. In plaats hiervan kun je werelden in gaan en daar van object naar object springen. Hiermee bedoel ik niet dat het een platformer is, maar het feit dat je alles in die wereld kunt gebruiken als speelbaar personage. Klinkt relaxend of niet?

Er nog niet helemaal over uit of je deze titel gaat halen? bekijk dan nieuwe footage van het spel “Everything” hieronder!

Ga jij Everything halen? laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie