Did You Know Gaming neemt de GameCube onder de loep

Wist je al deze feitjes al over de Nintendo GameCube?

De mensen van Did You Know Gaming hebben een nieuwe video online gezet. In de video horen we allemaal leuke weetjes over populaire en niet bekende GameCube-spellen. Games als Eternal Darkness, Star Fox Adventures en Resident Evil Zero komen onder andere allemaal aanbod. Wist jij bijvoorbeeld dat je een NES-snowboard kan gebruiken in 1080° Avalanche? Bekijk hieronder de nieuwe aflevering.

6 gedachten over “Did You Know Gaming neemt de GameCube onder de loep

 • 10/01/2019 om 11:30
  Permalink

  Waarom zijn de GameCube-games eigenlijk altijd al overgeslagen bij de Nintendo e-shop in het verleden? Zowel op de Wii als op de Wii U geen games van de GameCube. Oké, de eerste Wii was nog GameCube compatible, maar de Wii U heeft zelfs downloadbare Wii-games, maar niets van de GameCube… Vergeten pareltje! Heb er nochtans zoveel plezier aan gehad! Het zou tof zijn om sommige van de games terug op de Switch te zien (bv. Wave Race, F-Zero, 1080° Snowboarding, een Star Wars game, … )

 • 10/01/2019 om 14:10
  Permalink

  Ik had de GC als console zelf overgeslagen en vervolgens een hoop spellen nadat ik de Wii had gekocht alsnog aangeschaft. Daar was ik niet uniek in.

  Zo heb ik (in het begin) wel leuk verdiend aan de inkoop en verkoop van GC games. Toen de Wii op zijn hoogtepunt was wilden een hoop mensen deze games hebben. Door tweedehands winkels, rommelmarkten e.d. af te lopen heb ik toen goedkoop ingekocht en later met een mooie winst doorverkocht.

  Dat geld vervolgens weer doodleuk uitgegeven aan games voor de Wii. Die Ferrari heb ik nooit bij elkaar weten te verkopen.

 • 11/01/2019 om 15:45
  Permalink

  GameCube was inderdaad een superconsole met toffe games. Heb ze allemaal nog. Alleen mijn GC zelf weggedaan toen ik de Wii kocht.

Geef een reactie