Yoshi’s Crafted World krijgt trailer en releasedatum

Een knutselachtig avontuur met Mario’s trouwe rijdier.

Twee jaar geleden werd de game op E3 2017 aangekondigd en nu hebben we eindelijk een concrete releasedatum. Yoshi’s Crafted World – een spiritueel vervolg op Yoshi’s Woolly World – zal op 29 maart verschijnen op Nintendo Switch. Naast deze langverwachte aankondiging krijgen we ook een verhaaltrailer, die hieronder te bekijken is.

In Yoshi’s Crafted World staat de Dromenzon centraal. Dit magische object is te vinden op de hoogste berg van Yoshi’s eiland en zou de kracht hebben om alle dromen te laten uitkomen. Dat is Kamek en Baby Bowser niet ontgaan; op een dag vallen ze aan om de Dromenzon te stelen. Terwijl de Yoshi’s en het kwaadaardige duo vechten om de magische steen, breekt het geheel in stukken en worden de stukken steen verspreid over de wereld. Het is nu aan Yoshi en co. om de Dromenzon te herstellen naar zijn oude glorie.

De verhalentrailer is hieronder te bekijken. Yoshi’s Crafted World verschijnt op 29 maart.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

16 gedachten over “Yoshi’s Crafted World krijgt trailer en releasedatum

Geef een reactie