Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee nieuwe NES-titels bekend gemaakt voor Nintendo Switch Online

De twee NES-titels zullen 16 januari toegevoegd worden.

De twee NES-titels zullen 16 januari toegevoegd worden.

Vannacht heeft Nintendo bekend gemaakt welke nieuwe spellen toegevoegd worden aan de huidige reeks van Nintendo Switch Online. Deze maand zullen Blaster Master en Zelda II te spelen zijn via de applicatie op de Switch.

In Japan zal er nog een derde titel deze maand verschijnen. Joy Mech Fight, een vechtspel dat altijd in Japan is gebleven, zal zich bij de Japanse variant aansluiten. Het hoofdpersonage van Joy Mech Fight zal je waarschijnlijk wel bekend voorkomen, dat is namelijk Sukapon, een Assist Trophy van Super Smash Bros. Ultimate.

Nintendo heeft een bijbehorende trailer uitgebracht. Deze zal je onderaan het bericht kunnen bekijken. De spellen zijn vanaf 16 januari speelbaar voor Nintendo Switch Online-leden.