Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

‘Rulers of the Laguz’ voegt Beast-units toe aan Fire Emblem Heroes

Fire Emblem
Eindelijk maken de langverwachte Beast-units hun opwachting!

Eindelijk maken de langverwachte Beast-units hun opwachting!

Vanaf 11 januari verschijnen na twee jaar eindelijk de eerste Beast-units in het spel. Dit type strijder zal voor fans van de Fire Emblem series meteen herkenbaar zijn; zij transformeren zich in dieren en trekken zich in die gedaante ten strijde! Op het eerste gezicht klinken ze misschien als de draak-units die al in het spel zitten, maar zij zijn een geheel nieuw type strijder. De eerste beesten die hun opwachting maken in het spel zijn allemaal afkomstig uit Fire Emblem: Radiant Dawn. Deze helden zijn Tibarn, Nailah, Leanne en Reyson. Daarnaast zal Naesala vanaf 12 januari ook beschikbaar zijn als beloning in zijn eigen Grand Hero Battle.

Wil jij een van deze strijders oproepen, en zo ja, welke? Laat het ons weten in een reactie!