Nieuw Smash Bros.-event geeft dubbele beloningen

Voor de spelers die op zoek zijn naar extra EXP en SP.

Het volgende Spirit-evenement staat voor de deur in Super Smash Bros. Ultimate. Dit keer staat het niet in het teken van een bepaald genre, maar krijgen spelers de kans om dubbele beloningen te ontvangen. Dat betekent dat je twee keer zoveel Spirit Points en ervaringspunten verdient bij het verzamelen van Spirits.

Het evenement zal op 11 januari beginnen en duurt drie dagen. Of er nog speciale Legend-type Spirits zijn die meer zullen verschijnen tijdens deze dagen is nog niet bekend.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Eén gedachte over “Nieuw Smash Bros.-event geeft dubbele beloningen

Geef een reactie