Kirby’s Extra Epic Yarn krijgt lanceerdatum

Onze roze kauwgombal keert in maart terug op de 3DS.

Het was al bekend dat de verbeterde versie van Kirby’s Epic Yarn naar de 3DS zou komen. Vanaf vandaag weten we ook de releasedatum. Kirby’s Extra Epic Yarn ligt vanaf 8 maart in de schappen.

Naast de releasedatum zelf weten we nu ook meer over nieuwe functies. Als je een amiibo scant van de Kirby amiibo-serie, dan zul je hoeden en mogelijkheden gebaseerd op je gescande personage krijgen. Je kan ook in de 3DS-game grotere bollen wol maken dan in de Wii-versie. Er zullen ook nieuwe minigames te spelen zijn met bekende gezichten als King Dedede en Meta Knight.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

3 gedachten over “Kirby’s Extra Epic Yarn krijgt lanceerdatum

Geef een reactie