Nieuwe trailer My Time at Portia

De game komt deze lente naar de Switch.

Team 17, het team achter My Time at Portia, kwam vandaag met nieuwe informatie over de release datum van deze titel. De game staat nu gepland voor deze lente en krijgt daar zelfs een fysieke versie bij. Daarnaast werd er ook een nieuwe trailer vrijgegeven, deze kun je hieronder bekijken.

My Time at Portia is een sandbox RPG waarin veel dingen te maken zijn met de materialen die de speler in de wereld vindt. Ook is het mogelijk voor de speler om zelf een huis met land van de grond af op te bouwen. Dit is te vergelijken met life-simulator games zoals Harvest Moon en Stardew Valley.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 28 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

2 gedachten over “Nieuwe trailer My Time at Portia

Geef een reactie