Hellfront: Honeymoon single player trailer

Kun jij de top van de leaderboards behalen?

Hellfront: Honeymoon is een nieuwe indie game gemaakt door een nieuwe developer SkyGoblin. In dit spel probeer je in verschillende levels het doel zo snel mogelijk te behalen om vervolgens zo hoog mogelijk in de leaderboards geplaatst te worden. Ook is het mogelijk om dit spel met meerdere mensen te spelen, en te kijken wie van je vriendengroepje het beste is.

Benieuwd naar de beelden? Bekijk dan de Hellfront: Honeymoon single player trailer hieronder:

Ga jij aan de slag met Hellfront: Honeymoon? laat het ons weten in de reacties!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Eén gedachte over “Hellfront: Honeymoon single player trailer

Geef een reactie