Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Video toont nooit verschenen Diddy Kong Racing DS-versie

Bekijk nooit eerder verschenen beelden van Diddy Kong Racing.

Niet alleen Rare werkte aan Diddy Kong Racing voor de Nintendo DS.

Niet alleen Rare werkte aan Diddy Kong Racing voor de Nintendo DS.

De Nintendo 64-klassieker Diddy Kong Racing verscheen in 2007 opnieuw op de Nintendo DS. Ontwikkelaar Rare bracht de titel toen naar Nintendo’s handheld. Er blijkt echter nog een andere studio bezig te zijn geweest om Diddy Kong Racing draaiende te krijgen op de Nintendo DS. Er is nu een tech-demo verschenen van Climax Studios, welke Diddy Kong Racing op de DS laat zien. Of Climax Studios  daadwerkelijk serieuze plannen had hun versie aan Nintendo te tonen is onbekend. Wél is het interessant om te zien hoe deze zeer vroege versie draaide.