The Adventure Pals krijgt fysieke release

Super Rare Games brengt een gelimiteerd aantal fysieke exemplaren uit van deze eerder verschenen Switch-titel.

The Adventure Pals verscheen in april vorig jaar in de eShop op de Nintendo Switch. Zo’n 9 maanden later is ook de komst van een fysieke versie onthuld. Super Rare Games zal deze versie gaan uitbrengen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend. Slechts 4 duizend exemplaren zullen worden uitgebracht.

The Adventure Pals is geïnspireerd door zowel klassieke platformspellen als tekenfilms. In het spel wordt je samen met je beste vrienden (een giraffe en een steen) op pad gestuurd om te voorkomen dat je vader en de rest van de wereld hotdogs worden. Benieuwd geworden? Bekijk dan onderstaande trailer eens.

3 gedachten over “The Adventure Pals krijgt fysieke release

Geef een reactie