Festiviteiten Splatfest in beeld gebracht

Een winterse Splatfest is van start gegaan!

Ter viering van het nieuwe jaar is een gloednieuwe Splatfest van start gegaan. Speciaal voor deze uitvoering zijn feestelijke decoraties en inkt toegepast. Hierbij kan gedacht worden nieuwe gear, sneeuw en glitterinkt. De nieuwe kledingstukken zijn vanuit de nieuwssectie op de Switch op te halen. Vermoedelijk zal dit tijdelijk beschikbaar zijn, dus weer er snel bij!

De glitterinkt is verdeeld in wit en goud. Met welke kleur inkt jij kan schieten is gebaseerd op de team die jij wil ondersteunen. De keuze van team hangt af met wie jij liever de feestdagen viert, met vrienden of familie? Laat jouw keuze weten in de onderstaande berichtensectie.

Voor wie benieuwd is naar hoe de decoraties en stages tijdens het evenement eruit zien kan hieronder de video bekijken!

Vincent

Ik ben 29 jaar en jarenlang een liefhebber van Nintendo. Dit komt voort uit het leveren van unieke games en consoles waarbij plezier en beleving bovenaan staan. Series als The Legend of Zelda, Metroid, Pikmin en Animal Crossing staan hoog in mijn lijstje.

Geef een reactie