Switch trailer Gunman Clive HD Collection

Herbeleef de twee Gunman-titels in HD op Nintendo’s hybride console.

Een trailer is online verschenen voor de Gunman Clive HD collection, de twee games die binnenkort naar de Switch komen. De trailer kun je hieronder bekijken.

De Gunman Clive-spellen zijn side-scrolling actie titels welke in het teken staan van het Wide Westen. Eerder kwamen ze al naar de 3DS en Wii U, en vanaf 17 januari zullen de beide titels ook op de Switch beschikbaar zijn.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie