Nintendo bevestigt dat Bowsette non-canon is

Slecht nieuws voor fans van de meme, goed nieuws voor de rest.

Kennen jullie Bowsette nog? Vorig jaar werd dit niet-bestaande personage een hit op internet nadat een fan een parodie had gemaakt van Peachette – de vorm die Toadette aanneemt als ze een Super Crown oppakt in het aankomende New Super Mario Bros. U Deluxe. Bowsette is een combinatie van Bowser en Peach en werd bekend nadat een strip werd gepubliceerd waarin Luigi Bowser een Super Crown gaf zodat hij een vrouwelijke tennispartner had.

Vervolgens werd deze meme opgepikt door anderen en kregen heel veel andere personages de Peachette-behandeling. Nintendo heeft zelf niet gereageerd op de rage, tot nu dan. De officiΓ«le site van New Super Mario Bros. U Deluxe is gelanceerd en maakt een kleine referentie naar de originele strip. Bij de beschrijving van de Super Crown staat een klein berichtje voor Luigi; namelijk dat alleen Toadette de Super Crown kan gebruiken. Arme Luigi kan Bowser de power-up dus niet geven in de game.

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Nintendo bevestigt dat Bowsette non-canon is

Geef een reactie