Datamine lijkt volgende Smash-DLC personage te bevestigen

Het personage werd gevonden tussen bestanden gelinkt aan Joker en Piranha Plan.

Speculaties rond de Super Smash Bros. Ultimate DLC-personages zijn een hot item op dit moment. Een tijdje geleden kon je op onze site al lezen dat volgens een gerucht de Dragon Quest-held Erdrick mogelijk het tweede Fighter Pass-personage gaat worden. In samenhang met de recente datamine en een nieuwsbericht van gisteren lijkt dit gerucht steeds geloofwaardiger te worden.

De dataminer – jam1garner op Twitter – heeft in een serie tweets verschillende stukken informatie vrijgegeven over Super Smash Bros. Ultimate. In een van de tweets heeft hij het over de DLC-personages waarvan nu al bestanden in de game te vinden zijn. De eerste twee zijn al bekend: fighter_kind_jack (Joker uit Persona 5) en fighter_kind_packu (als in Packun Flower; de Japanse naam van Piranha Plant. Het derde bestand heeft de naam fighter_kind_brave. Hoewel het geen uitgemaakte zaak is, lijkt dit te verwijzen naar de Japanse naam voor de held-klasse in Dragon Quest: Yuusha, letterlijk vertaald als ‘moedige strijder’. Dit zou bevestigen dat de geruchten over Erdrick – de legendarische held uit de originele Dragon Quest-trilogie – daadwerkelijk het tweede Fighter Pass-personage is.

Erdrick werd eerder al genoemd in een serie geruchten uit een betrouwbare bron. Op dit moment lijkt het onwaarschijnlijk dat Erdrick niet het volgende DLC-personage wordt. Toch blijft het verstandig om de officiรซle aankondiging van Nintendo af te wachten voor 100% zekerheid.

Bron

Ruben

Ik ben 22 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Datamine lijkt volgende Smash-DLC personage te bevestigen

Geef een reactie