Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Persona 5 R mogelijk naar Switch

Zouden eerdere geruchten blijken te kloppen?

Zouden eerdere geruchten blijken te kloppen?

Een tijdje geleden hebben we bericht over een gerucht over het tweede DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. De leaker van dit gerucht vertelde ook over Switch-releases van twee onaangekondigde Persona 5-titels: Persona 5 R en Persona 5 U. Een paar dagen geleden heeft Atlus officieel Persona 5 R bevestigd, maar heeft verder niet over de inhoud van de game gesproken.

Een PlayStation 4-release van Persona 5 R is al aangekondigd, maar nu is de vraag of deze game ook naar de Switch komt. Als we de eerdere leaker mogen geloven, komt de game ook naar de Nintendo Switch. In zijn ogen is Persona 5 R echter om een vechtgame en niet een complete edition zoals veel andere fans verwachten. Deze complete edition zou de nog onaangekondigde Persona 5 U zijn.

Of dit gerucht klopt zal moeten blijken uit een officiële aankondiging van Atlus of Nintendo. Voor nu moeten we de informatie met een korreltje zout nemen.