Persona 5 R mogelijk naar Switch

Zouden eerdere geruchten blijken te kloppen?

Een tijdje geleden hebben we bericht over een gerucht over het tweede DLC-personage voor Super Smash Bros. Ultimate. De leaker van dit gerucht vertelde ook over Switch-releases van twee onaangekondigde Persona 5-titels: Persona 5 R en Persona 5 U. Een paar dagen geleden heeft Atlus officieel Persona 5 R bevestigd, maar heeft verder niet over de inhoud van de game gesproken.

Een PlayStation 4-release van Persona 5 R is al aangekondigd, maar nu is de vraag of deze game ook naar de Switch komt. Als we de eerdere leaker mogen geloven, komt de game ook naar de Nintendo Switch. In zijn ogen is Persona 5 R echter om een vechtgame en niet een complete edition zoals veel andere fans verwachten. Deze complete edition zou de nog onaangekondigde Persona 5 U zijn.

Of dit gerucht klopt zal moeten blijken uit een officiële aankondiging van Atlus of Nintendo. Voor nu moeten we de informatie met een korreltje zout nemen.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

4 gedachten over “Persona 5 R mogelijk naar Switch

 • 03/01/2019 om 12:54
  Permalink

  Ik geloof niet eens dat Persona 5 R een game is.
  Het lijkt mij eerder een collectieve naam voor meerdere persona 5 projecten.
  In de teaser trailer stond ook duidelijk: “new projects”

  Een persona 5 fighting game, een verbeterde versie van Persona 5 voor ps4 en een Switch port kunnen allemaal deel zijn van de “Nieuwe projecten”. En wie weet wat Atlus allemaal nog meer in huis heeft.

 • 07/01/2019 om 17:09
  Permalink

  Wil deze game ook nog steeds spelen, maar het heftig aantal uren wat er waarschijnlijk in gaat zitten maakt het wel echt veel aanlokkelijker om op de switch te spelen.

Geef een reactie