Nieuw Spirit-event aangekondigd voor Smash

Now you’re playing with Spirit Power!

Tot en met vanochtend was het Mario Party-event in Super Smash Bros. Ultimate. In dit event verschenen spirits uit Mario Party vaker dan de normale spirits. Je kon daarbij ook nog eens drie exclusieve spirits proberen te verzamelen.

Vandaag heeft Nintendo alweer een nieuw evenement aangekondigd dat vrijdag gaat beginnen. Het nieuwe thema staat volledig in het teken van de NES, Famicon en de Famicon Disk System. “Now You’re Playing With Spirit Power!” is de slogan van dit driedaagse evenement.

Het evenement zal beginnen op vrijdag 4 januari 7:00 en eindigen op maandag 7 januari 7:00.

Now You’re Playing with Spirit Power!

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

2 gedachten over “Nieuw Spirit-event aangekondigd voor Smash

Geef een reactie