Tales of Vesperia: Definitive Edition krijgt character trailers

Een aantal nieuwe trailers laten je kennis maken met verschillende personages uit de aankomende Switch-titel Tales of Vesperia: Definitive Edition.

Later deze maand zal Tales of Vesperia: Definitive Edition naar de Nintendo Switch komen. Bezitters van Nintendoโ€™s hybride console kunnen hiermee aan de slag met deze RPG van Bandai-Namco. In de game is een machtsstrijd losgebroken in een beschaving die afhankelijk is van een eeuwenoude technologie, de blastia, en het rijk dat deze technologie beheert. Het lot van twee vrienden die afzonderlijk van elkaar reizen, komt samen tijdens een groots RPG-avontuur waarin alles op het spel staat.

De Definitive Edition van deze game heeft verbeterde Full HD-graphics, nieuwe muziek, minigames en niet eerder verschenen kostuums. Onderstaande trailers brengen verschillende personages in beeld. Tales of Vesperia:Definitive Edition zal op 11 januari naar de Nintendo Switch komen.

Geef een reactie