Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

[Prijsvraag] Win 3x Guacamelee! 2 voor de Switch (verlopen)

We mogen drie codes verloten van Guacamelee! 2. Doe jij mee?

We mogen drie codes verloten van Guacamelee! 2. Doe jij mee?

We hebben een nieuwe prijsvraag voor jullie klaar staan en deze keer maak je kans op de Switch-titel Guacamelee! 2. Dit spel is het vervolg op Guacamelee! Super Turbo Championship Edition. In onze review sprak Robin al erg positief over deze erg Mexicaans uitziende titel. Het eindcijfer: een ruime 9. Lijkt de game jou ook helemaal geweldig? Dan is dit je kans. Wij mogen in samenwerking met DrinkBox Studios maar liefst drie downloadcodes verloten.

Hoe doe je mee? Om kans te maken reageer je op dit bericht alsmede op nog een ander forum- danwel nieuwsbericht op Daily Nintendo. Meedoen kan tot en met 3 januari 2019. Om te reageren heb je een account nodig op Daily Nintendo. Heb je deze nog niet? Maak ‘m hier (gratis) aan! Veel succes!

Redactionele crew alsmede moderators op de website van Daily Nintendo zijn uitgesloten van deelname. De winnaars worden zo snel mogelijk na de laatste dag van deelname bekend gemaakt.. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.  De prijs wordt per PM of mail verstuurd. Reacties waarin wordt aangegeven dat iemand specifiek niet meedoet met de prijsvraag worden niet meegeloot. Daily Nintendo erkent geen enkele aansprakelijkheid als gevolg van deze prijsvraag.